x
მეტი
  • 28.03.2024
  • სტატია:134028
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508243
როგორ გამოვაცხოთ სააღდგომო პასკა

imageსაჭირო ინგრედიენტები:700-800 გრ უმაღლერსი ხარისხის ფქვილი;1.5 ჭიქა შაქარი;1 ჭიქა რძე;1 ჭიქა ქიშმიში, 200 გრ კარაქი, 3 ცალი კვერცხი, 3 ს/კ არაჟანი, მშრალი საფუარი-12 გრ, ვანილი 1 პაკეტი, დარიჩინი, მუსკატი, ილი, მარილი გემოვნებით.

მომზადება :ათქვიეთ კვერცხები, თანმიმდევრობით შეათქვიფეთ შაქარი, რძე, არაჟანი, ქიშმიში, ვანილი, მარილი, საფუარი, შეურიეთ სანელებლები, შეაზილეთ ფქვილი.მოზილეთ ცომი და დადგით ასაფუებლად.შემდეგ გადაიღეთ გამზადებულ ფორმებში და აცხვეთ 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 30 წუთის განმავლობაში.

0
179
შეფასება არ არის
ავტორი:მაკა ჟღენტი
მაკა ჟღენტი
179
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0