x
მეტი
  • 29.03.2024
  • სტატია:134040
  • ვიდეო:353919
  • სურათი:508247
როგორ შევინახოთ პომიდორი ზამთრისთვის "ცოცხლად"

ზაფხული სწორედ ის წელიწადის დროა, image
როდესაც დასვენებასთან ერთად ზამთრისთვის მზადებაც მიმდინარეობს.

უამრავ ადამიანს უყვარს ზამთარში პომიდვრისგან მომზადებული საჭმელი, განსაკუთრებით კარგია, როდესაც პომიდორს ისეთივე გემო აქვს, როგორიც ზაფხულში.

წარმოგიდგენთ პომიდვრის "ცოცხლად" შენახვის მეთოდს.

გარეცხეთ პომიდორი და კარგად გააშრეთ, ამასობაში სტერილიზაცია გაუკეთეთ ბანკებს და თითოეული ბანკა აავსეთ დაჭრილი პომიდორით, დაასხით ადუღებული და შემდეგ გაციებული წყალი.

ქვაბში ჩააფინეთ ნაჭრები და მოათავსეთ შიგნით პომიდვრით სავსე ბანკები, ქვაბი გაავსეთ წყლით ნახევრამდე, (ბანკები რომ არ დაფაროს ისე)

მიიყვანეთ წყალი ხარშვამდე, შემდეგ კი ქილები მოხუფეთ და გადმოატრიალეთ სანამ გაცივდება. ნახევარ ლიტრიანი ბანკით ხარშეთ 10-15 წუთი, ლიტრიანით კი 15-20 წუთი.


ხარშვისას არ დააფაროთ ქილებს თავსახური.image




საინტერესო სტატიები:


როგორ შევინახოთ ბულგარული წიწაკა ზამთრისთვის, უმარტივესი მეთოდი


გემრიელი მურაბისა და ჯემის საიდუმლო, ეს უნდა იცოდეთ

0
1542
3-ს მოსწონს
ავტორი:ზურა7
ზურა7
1542
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0