x
მეტი
  • 25.04.2024
  • სტატია:134509
  • ვიდეო:351975
  • სურათი:508567
არ გამოიყენოთ ალუმინის ფოლგა, რა საფრთხეს შეიცავს და რა მძიმე დაავადებებს იწვევს მისი გამოყენება

ყველას უყვარს სამზარეულოში ტრიალი, განსაკუთრებით მაშინ თუ ხელსაყრელი პირობები და კომფორტია სამზარეულოში. ერთ-ერთ კომფორტულ საშუალებას წარმოადგენს დიასახლისებისათვის საცხობი ფოლგა, მაგრამ ის ალუმინის მინარევებს შეიცავს და ძალიან საშიშია ჯანმრთელობისათვის, ალუმინი ზიანს აყენებს ძვლებს, ფარისებრ ჯირკვალს და გავლენას ახდენს მეხსიერების სისუსტეზე.imageimageimage
ზოგიერთი ადამიანი მას გრილზე დებს და ზევიდან სხვადასხვა ხორც-პროდუქტებს წვავს, ამ დროს მასში შემავალი ალუმინი რეაქციებში შედის და მომწავლავი ნივთიერებები შედის საკვებში. ასევე სახიფათოა ფოლგაში შემწვარი კარტოფილი, რომელიც ხშირ შემთხვევაში ბოტიულიზმის გამომწვევი ხდება და სერიოზულ ზიანს აყენებს ადამიანის ორგანიზმს, როდესაც ჩვენ ვწვავთ ფოლგაში ჟანგბადი არ შედის მასში ცხობის დროს რაც ხელს უწყობს ბაქტერიების გამრავლებას.


2
792
3-ს მოსწონს
1-ს არა
ავტორი:ზურა7
ზურა7
792
  
2016, 30 ივნისი, 14:20
ანაერობულ ანუ უჟანგბადო გარემოში უფრო მრავლდებიან ბაქტერიები ვიდრე აერობულ გარემოში
2016, 30 ივნისი, 10:24
როდესაც ჩვენ ვწვავთ ფოლგაში ჟანგბადი არ შედის მასში ცხობის დროს რაც ხელს უწყობს ბაქტერიების გამრავლებას.

ჟანგბადი ბაქტერიებს ანადგურებს??
0 1 2