x
მეტი
  • 16.04.2024
  • სტატია:134330
  • ვიდეო:352432
  • სურათი:508412
გრილზე შემწვარი ბატკნისა და ბოსტნეულის სალათა
imageრეცეპტი: 1 კონა სატაცური


150 გრამი ბარდა


150 გრამი ცერცვის მარცვლები


90 მლ ცივი დაწურვის ზეითუნის ზეთი



1 ს.კ. ხმელი ქინძი


2 ს.კ. წითელი ღვინის ძმარი - 3 საშუალო პამიდორი - მარილი - შავი პილპილი - ერთი მუჭა ტარხუნის ფოთოლი - 1 მუჭა პიტნა - 6 ბატკნის დაბეგვილი ნაჭერი.


ტაფაში აადუღეთ წყალი, ჩაყარეთ მარილი და მოხარშეთ სატაცური, ბარდა და ცერცვის მარცვლები, გადაიტანეთ საწურზე და შეანჯღრიეთ რომ შეშრეს. მოათავსეთ ჯამში, გააცხელეთ ზეთი და ქინძის თესლი 2 წუთით მოშუშეთ, მოასხით ბოსტნეულს ძმარი, გაჭრილი პამიდვრები, ბაღის თათაბო და პიტნა. კარგად შეურიეთ. გრილის ტაფა წინასწარ გააცხელეთ და შეწვით ბატკნის ხორცი.

ბატკნის ხორცი და ბოსტნეული თეფშებზე გაანაწილეთ.

0
43
1-ს მოსწონს
ავტორი:zuginio
zuginio
43
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0