x
მეტი
  • 29.04.2024
  • სტატია:134524
  • ვიდეო:351972
  • სურათი:508647
ხორცი ფრანგულად
ინგრედიენტები:

● ღორის ფილე- 1 კილოგრამი

● ხახვი - 3-4 ცალი

● პამიდორი - 3 ცალი


● კარტოფილი - 4 ცალი

● ყველი - 200 გ.

● მცენარეული ზეთი - საჭიროებისამებრ

● მაიონეზი, მარილი და პილპილი - გემოვნებით


Мясо по-французски


მომზადება:

ხორცი დიდ ნაჭრებად დავდოთ ზეთიან საცხობ ფქაღალდზე და მოვაყაროთ მარილი. მოვაჭრათ ზემოადნ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მოვასხათ მაიონეზი, რის შემდეგაც დავალაგებთ თხლად დაჭრილ პამიდორს და მოვაყრით წიწაკას. ამის შემდეგ მოვრთოთ უხეშად გახეხილი ყველით. ამასობაში დავჭრათ კარტოფილი, მოვაყაროთ მარილი და მოვათავსოთ ხორცებს შორის. მიღებული მასა შევდგათ ღუმელში 200 გრადუს ცელსიუს ტემპერატურაზე დაახლოებით 1.5 საათის განმავლობაში (პირველი 15-20 წუთის მანძილზე სასურველია დავუმატოთ მდუღარე წყალი, რათა უკეთ მომზადდეს ხორცი). ამის შემდეგ კი...


გემრიელად მიირთვით















0
390
8-ს მოსწონს
ავტორი:cxvedo
cxvedo
390
  
კომენტარები არ არის, დაწერეთ პირველი კომენტარი
0 1 0